Search
Generic filters
Search in content
Search in excerpt
Exact matches only
Search in title

Quadverhuur

Een quad huren is heel eenvoudig. Vergelijk op 1dytravel.com alle verhuurbedrijven en vind de verhuurder die het beste bij je past. Vervolgens kun je de quad online reserveren. Bij de reservering geef je aan wanneer je wilt huren en hoe laat je wilt rijden.


Bij sommige verhuurders dien je alleen je persoonlijke gegevens achter te laten. De huurder neemt dan contact met je op over de reservering. De verhuurder laat hierbij weten of de quad beschikbaar is op de door jou gekozen datum. Om zeker te zijn dat de quad beschikbaar is op de door jou gekozen datum, adviseren we je om de qud zo vroeg mogelijk te reserveren.


Hoe je voor de reservering betaalt verschilt sterk per verhuurder. Zo zijn er verhuurders waarbij je de reservering direct via bijvoorbeeld iDEAL kunt betalen. Bij andere verhuurders betaal je de reservering pas als je met de quad gaat rijden.

Voor het Quad rijden hanteren de meeste verhuurders een minimum leeftijd van 16 jaar. Minderjarigen hebben toestemming nodig van een ouder/ voogd. Voor het Quad rijden hoeft men niet te beschikken over een geldig rijbewijs.

Dit verschilt per verhuurbedrijf. Bij sommige verhuurders zit er geen minimum aan de hoeveelheid deelnemers en kun je dus al vanaf één deelnemer een quad huren. 

 

Bij andere bedrijven hanteren ze een minimum van bijvoorbeeld 5 of 10 personen. Op 1daytravel.com kun je alle voorwaarden zoals bijvoorbeeld het minimum aantal personen eenvoudig terugvinden op de persoonlijke bedrijfspagina van het verhuurbedrijf.

Bij het Quad rijden is een helm verplicht. Je kunt, indien dat jouw voorkeur heeft, een eigen helm meenemen.

Quadrijden is een actieve en sportieve bezigheid. Kies daarom voor goed zittende kleding die vies mag worden en tegen een stootje kan. Tijdens het quad rijden kan het modderig zijn en dus kun je vies worden.

 

Het verdient aanbeveling om het weerbericht in de gaten te houden en de kleding daaraan aan te passen. Bij koud weer wordt geadviseerd warme kleding te dragen. Denk hierbij ook aan handschoenen. Neem eventueel een reserveset kleding mee. Heel belangrijk zijn stevige schoenen mét enkelbescherming.

Geen nood! Slecht weer bestaat namelijk niet, slechte kleding wel. In de meeste gevallen gaat het quad rijden gewoon door. Ook bij een spatje water is quad rijden hartstikke leuk.

 

Bij enige twijfel over het weer, zou je ook zelf een regenpak kunnen meenemen. Alleen in het geval van zéér slecht weer, zoals harde regen, ijzel, (strenge) vorst, onweer en hagel kan een verhuurder besluiten dat buggy rijden niet verantwoord is. Informeer voor de zekerheid altijd even vooraf bij het verhuurbedrijf.

De quads zijn normaal gesproken allemaal WA-verzekerd voor schade aan derden. Er geldt wel een eigen risico voor de huurder. Als bestuurder bent je zelf eindverantwoordelijk. Hoe hoog het eigen risico is, verschilt per verhuurbedrijf. Informeer vooraf altijd even naar de exacte huurvoorwaarden.  

 

Voorafgaand aan quad rijden dien je veelal te tekenen voor kennisgeving van de  huurvoorwaarden.

Bij veel verhuurbedrijven is de agenda al maanden van te voren volgeboekt en moet men regelmatig mensen teleurstellen. Wanneer je reserveert, gaat men er dus ook vanuit dat je komt opdagen. Om te voorkomen dat mensen “zomaar” afzeggen (terwijl andere mensen niet terecht konden) werkt men met annuleringsvoorwaarden. Deze zijn vooraf in te zien en bij twijfel kun je altijd even informeren voordat je definitief boekt.

Of je een borg moet betalen, varieert per verhuurbedrijf. Bij groepsverhuur geldt een borg meestal niet per persoon, maar voor de gehele groep.

 

Als er een borg vereist is, dan kun je de voorwaarden en het exacte bedrag vooraf heel eenvoudig op deze site vinden op de bedrijfspagina van het verhuurbedrijf.

 

Naast de borg kan men ook om een geldig legitimatiebewijs vragen.

Nee, wij verhuren zelf geen quads. 1daytravel.com is een online boekingsplatform dat samenwerkt met vertrouwde verhuurbedrijven die zich bij ons netwerk hebben aangesloten. Wanneer je via 1daytravel.com een quad huurt, huur je dus geen quad van ons, maar van één van de aangesloten verhuurbedrijven. Onze voornaamste doelstelling is het huren van een quad voor jou gemakkelijker te maken.

Ja, als je via 1daytravel.com een quad reserveert, dan weet je zeker dat je precies dezelfde prijs betaalt als rechtstreeks bij de verhuurder. De totaalprijs die wordt vermeld, is ook het totaalbedrag van je boeking. Wij brengen geen boekingskosten of andere transactiekosten in rekening.

 

Een bijkomend voordeel is dat je op 1daytravel.com eenvoudig alle prijzen, locaties en type quad kunt vergelijken (en direct online kunt boeken).

1daytravel.com
Logo
Nieuwsbrief 1daytravel

Mis geen aanbiedingen meer!

Ben altijd als eerste op de hoogte van scherpe aanbiedingen, bekijk de leukste arrangementen en groepsuitjes en profiteer van nieuwe acties en extra kortingen.