Search
Generic filters
Search in content
Search in excerpt
Exact matches only
Search in title

Waarom een vermelding op 1daytravel.com?

1daytravel.com is een online platform dat zorgt voor helderheid in het enorme aanbod van fietsverhuur, scootervervoer en stepverhuur in Nederland. 1daytravel.com zet de prijzen en voorwaarden van verhuurders overzichtelijk op een rij zodat klanten eenvoudig kunnen vergelijken én direct kunnen boeken. Snel, overzichtelijk en betrouwbaar.

 

Profiteer van onze expertise

1daytravel.com vergroot je online zichtbaarheid. Laat 1daytravel.com het zware werk van zoekmachine-optimalisatie en online marketing voor je doen. 1daytravel.com zorgt er voor dat je gevonden wordt door klanten die jouw bedrijf niet kennen en die je zelf moeilijk bereikt. De online expertise van 1daytravel.com opent de markt naar deze klanten. We zetten je bedrijf in de etalage. Dat zorgt voor extra omzet en een hogere bezetting van je vervoermiddelen.

 

Meld je nu aan!

Aanmelden is eenvoudig. Het kost je weinig tijd. Zorg dat jouw bedrijf zichtbaar is tussen al je collega’s. Onderzoek laat zien dat veel mensen zelf hun reis samenstellen. Er is op internet veel zoekverkeer naar verhuurbedrijven en hun tarieven. Reizigers, zeker buitenlandse, die niet bekend zijn in een stad of land weten niet waar ze het juiste verhuurbedrijf kunnen vinden. 1daytravel.com is voor deze klant het platform en het merk waarop zij in slechts 3 stappen een betrouwbaar verhuurbedrijf vinden en hun vervoermiddel direct kunnen reserveren.

 

Snel en eenvoudig geregeld

Je krijgt een eigen bedrijfspagina op 1daytravel.com. Deze maak je heel eenvoudig aan op een beveiligd gedeelte van het 1daytravel.com platform. Je vult hier eenmalig alle gegevens over je bedrijf in zoals de huurvoorwaarden en de openingstijden. Daarna kun je je volledige aanbod en tarieven toevoegen. Ook kun je je logo, extra afbeeldingen en zelfs een video uploaden. Je krijgt zo je eigen etalage met het volledige aanbod van jouw bedrijf. Klanten zien jouw actuele aanbod en kunnen direct boeken.

 

Kwaliteit boven kwantiteit

Er is een aantal basisspelregels waaraan verhuurbedrijven moeten voldoen. Dit is omdat we de klant kwaliteit, duidelijkheid en betrouwbaarheid willen bieden. Iedere aanmelding wordt door ons beoordeeld voordat het bedrijf online wordt gezet. Zo garanderen wij juistheid en volledigheid van alle gegevens.

 

Wat kost het?

We bieden verschillende abonnementen aan, waaronder één op basis van een commissiemodel. De klant betaalt dan bij reservering het door jou gehanteerde huurtarief aan 1daytravel.com. 1daytravel.com betaalt de huursom voor de door jou verhuurde vervoermiddelen binnen enkele weken na het huren aan je uit. Hiervoor hoef je niets te doen. 1daytravel.com maakt de factuur en verzorgt de betaling automatisch. Voor onze marketinginspanningen, de bemiddeling, de kosten voor betalingsverkeer en de administratieve kosten houdt 1daytravel.com een vast percentage op de totale huursom in. Je loopt dus geen enkel risico; no cure, no pay.

 

Bekijk hier alle tarieven en advertentiemogelijkheden.

 
1daytravel.com
Logo
Nieuwsbrief 1daytravel

Mis geen aanbiedingen meer!

Ben altijd als eerste op de hoogte van scherpe aanbiedingen, bekijk de leukste arrangementen en groepsuitjes en profiteer van nieuwe acties en extra kortingen.