Search
Generic filters
Search in content
Search in excerpt
Exact matches only
Search in title

Op welke manieren kan ik betalen?

Bij 1daytravel.com betaal je veilig en gemakkelijk. Wij bieden je graag een ruime keuze aan betaalmethoden aan. Alle betalingen gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving! Hieronder een korte toelichting:

 

1. iDEAL 

iDEAL is één van de snelste en veiligste online betaalmethodes voor Nederlandse consumenten. Het is veilig en de betaling wordt direct verwerkt. Met iDEAL betalen kan als je een rekening hebt bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, KNAB, Triodos Bank, Bunq of Van Lanschot Bankiers.

 

Betalen met iDEAL heeft veel voordelen:

 

•  iDEAL is net zo veilig en vertrouwd als jouw eigen internetbankieren.
•  iDEAL wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken.
•  Snelle manier van betalen waardoor jouw boeking direct verwerkt kan worden.
•  Betalen met iDEAL is bij ons geheel kosteloos!

 

2. Bancontact

Met Bancontact kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online boeking afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van jouw eigen bank. De betaling is direct bij ons binnen waardoor jouw boeking direct verwerkt kan worden. Met Bancontact betalen kan als je een rekening hebt bij ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank en VDK Spaarbank.

 

Betalen met Bancontact heeft veel voordelen:

 

•  Bancontact is net zo vertrouwd en veilig als jouw eigen internetbankieren.
•  Bancontact wordt ondersteund door alle grote Belgische banken.
•  Snelle manier van betalen waardoor jouw boeking direct verwerkt kan worden.
•  Betalen met Bancontact is bij ons geheel kosteloos!

 

3. Creditcard

U kunt bij ons betalen met Visa, Mastercard of American Express creditcard. De gegevens vul je in over een beveiligde verbinding zodat je geen risico loopt. Een creditcardbetaling is vrijwel direct bij ons binnen zodat jouw boeking direct verwerkt kan worden.

 

4. Maestro

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor boekingen vanuit België. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van Maestro, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

 

5. PayPal

Paypal is een veilige en zeer eenvoudige manier om te betalen op internet. PayPal laat klanten hun creditcardgegevens of bankrekening aan hun PayPal-account koppelen, of saldo op hun account zetten. Bij het doen van een boeking of het betalen van een aankoop wordt afgerekend met alleen het e-mailadres en wachtwoord van het PayPal-account en hoeft er verder geen persoonlijke of financiële informatie overhandigd te worden, waardoor het een erg veilige betaalmethode is.

 

6. Apple Pay

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin jij als gebruiker jouw eigen betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen nog creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten.

 

Ons betalingssysteem detecteert automatisch of jij betaalt vanaf een Apple device. Alleen dan wordt Apple Pay getoond als betaalmethode. Na het selecteren van Apple Pay als betaalmethode wordt de betaling voltooid met de Touch ID of Face ID. Deze nieuwe methode is snel, veilig en gemakkelijk.

 

7. KBC/CBC-betaalknop

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving.

 

Naast een veilige en gegarandeerde betaalmethode, bieden de KBC en CBC hun klanten de mogelijkheid om bedragen tussen de 50 en 1.250 euro achteraf te betalen.

 

8. Belfius betaalknop

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar Belgische klanten. De Belgische consument kan op deze manier in zijn of haar vertrouwde bankomgeving veilig realtime betalingen verrichten. Betalen met Belfius Direct Net is heel eenvoudig en verloopt snel. Jouw boeking is binnen een paar seconden betaald. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven.

 

9. SOFORT Banking

SOFORT Banking is een innovatieve online betaalmethode met TÜV certificaat(zeer gerenommeerd Duits keuringsinstituut m.b.t. beveiliging van gegevens en privacy). Dit betalingssysteem wordt veel gebruikt in Duitsland en is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.

 

Het systeem werkt volgens de PIN/TAN methode. Met het beveiligde overschrijvingsformulier wordt automatisch een verbinding tot stand gebracht met jouw online bank. De betaling zal dan ook direct worden verstuurd. Je betaalt dus eenvoudig in jouw eigen vertrouwde bankomgeving en een apart SOFORT-account is niet nodig.

 

Betalen met Sofort banking heeft veel voordelen:

 

•  Sofort banking is net zo veilig en vertrouwd als jouw eigen internetbankieren.
•  Alle gegevens worden al zoveel mogelijk voor je ingevuld;
•  Snelle manier van betalen waardoor jouw boeking direct verwerkt kan worden.
•  Betalen met Sofort banking is bij ons geheel kosteloos!

 

10. Overboeking

Een Overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kun je de betaling aan ons voldoen door middel van een overschrijving.

 

Wanneer je kiest voor deze betaalwijze, dan ontvang je de betalingsinformatie direct op jouw scherm of per e-mail. Nadat de boeking is betaald, kunnen wij jouw reservering direct verwerken. Houd er rekening mee dat deze betaalwijze normaliter dus enkele dagen in beslag neemt.

 

12. Betalen bij het verhuurbedrijf

In sommige gevallen kan het vereist zijn om de huursom ter plekke bij het verhuurbedrijf te voldoen. Sowieso dient de borg veelal contant, via pinbetaling of creditcard te worden voldaan. Dit verschilt per verhuurder. Alle huurvoorwaarden en betaalmethoden vind je op de bedrijfspagina van de betreffende verhuurder.

Bekijk hier alle overige veel gestelde vragen.

1daytravel.com
Logo
Nieuwsbrief 1daytravel

Mis geen aanbiedingen meer!

Ben altijd als eerste op de hoogte van scherpe aanbiedingen, bekijk de leukste arrangementen en groepsuitjes en profiteer van nieuwe acties en extra kortingen.