Search
Generic filters
Search in content
Search in excerpt
Exact matches only
Search in title

Hoe werkt huren op 1daytravel.com?

Op 1daytravel.com huur je heel eenvoudig de perfecte fiets, scooter, step of sloep. 1daytravel.com zet de prijzen en voorwaarden van alle verhuurders overzichtelijk op een rij zodat je eenvoudig kunnen vergelijken én in slechts 3 stappen kunt boeken. Snel, eenvoudig en betrouwbaar.


Huren in heel Nederland

Met 1daytravel.com vergelijk je prijzen, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van zorgvuldig geselecteerde verhuurbedrijven in heel Nederland. Met 1daytravel.com vind je altijd de dichtstbijzijnde verhuurder en boek je direct voor een vaste prijs, zonder verborgen kosten.


Reviews van andere huurders

De beste informatie over kwaliteit, betrouwbaarheid en service van een verhuurder krijg je van andere huurders. Op 1daytravel.com lees je wat andere huurders hebben ervaren en welke beoordeling zij de verhuurder geven.


Veilig en eenvoudig betalen

Betalen is veilig en gemakkelijk. Je kunt o.a. met iDEAL en Creditcard betalen. Je betaalt vooraf bij het boeken van je vervoermiddel. Gewoon alles in één keer geregeld zodat je direct kunt opstappen. Makkelijk, toch?


Arrangementen

Een aantal verhuurbedrijven biedt ook leuke arrangementen aan. Deze kun je op 1daytravel.com direct boeken bij het reserveren van je vervoermiddel. Geniet van een culinaire fietstocht, een solextour met BBQ of een molentocht met scooter. Voor elk wat wils!


Groepsuitjes

Heb je binnenkort een vriendenweekend? Of organiseer je een personeelsuitstapje? Op 1daytravel.com vind je ook alle verhuurbedrijven met speciale groepsarrangementen. Het aanbod is groot en divers en is direct te boeken op 1daytravel.com.

1daytravel.com
Logo
Nieuwsbrief 1daytravel

Mis geen aanbiedingen meer!

Ben altijd als eerste op de hoogte van scherpe aanbiedingen, bekijk de leukste arrangementen en groepsuitjes en profiteer van nieuwe acties en extra kortingen.