Search
Generic filters
Search in content
Search in excerpt
Exact matches only
Search in title

Algemeen

1 daytravel.com is in Nederland hét online boekingsplatform voor het huren van fiets, scooter, step en sloep. Ga je op vakantie of ben je een weekendje weg en wil je een vervoermiddel huren? Op 1daytravel.com vind je alle verhuurbedrijven van Nederland overzichtelijk op een rijtje.


Je vergelijkt vooraf (of onderweg) eenvoudig alle prijzen en boekt direct online jouw perfecte fiets, scooter, step of sloep. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw reservering terecht komt bij het verhuurbedrijf, zodat het vervoermiddel voor je klaar staat op het door jou gewenste moment. Hierdoor weet je zeker dat jouw fiets, scooter of step beschikbaar is wanneer je bij het verhuurbedrijf aankomt. Snel, gemakkelijk en vertrouwd.

Nee, wij verhuren zelf geen vervoermiddelen. 1daytravel.com is een online boekingsplatform dat samenwerkt met vertrouwde verhuurbedrijven die zich bij ons netwerk hebben aangesloten. Wanneer je via 1daytravel.com een fiets, scooter, step of sloep huurt, huur je dus niets van ons, maar van één van de aangesloten verhuurbedrijven. Onze voornaamste doelstelling is het huren van een vervoermiddel voor jou gemakkelijker te maken.

Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans dat je vervoermiddel gereserveerd kan worden. Bij sommige verhuurders is er van een specifiek type slechts een beperkt aantal beschikbaar. Boek daarom ruim van tevoren, om zo teleurstelling op locatie te voorkomen!

Natuurlijk! Reisplannen en weersverwachtingen kunnen veranderen, dus wijzigingen zoals het aanpassen van de datum of het aantal personen zijn meestal snel door te voeren. We helpen je er graag mee, maar zelf doen gaat sneller en is eenvoudig!

Je kunt je boeking heel eenvoudig wijzigen door in te loggen op jouw persoonlijke account. De link naar deze afgeschermde omgeving vind je rechts bovenaan de pagina. Aan wijzigingen die niet op deze wijze zijn gedaan, kunnen helaas geen rechten worden ontleend, tenzij er een uitdrukkelijke andere schriftelijke bevestiging is gestuurd door het verhuurbedrijf of 1daytravel.com.

Natuurlijk, geen probleem. Reisplannen en weersverwachtingen kunnen veranderen, dus je kunt jouw boeking annuleren tot 24 uur voor jouw verhuurdag. Indien je een vervoermiddel voor meerdere dagen huurt, moet de annulering minimaal 24 uur voor de eerste dag van jouw verhuurperiode binnen zijn. Je krijgt bij een annulering van meer dan 24 uur van tevoren het volledige verhuurbedrag teruggestort.

Nee! De totaalprijs die wordt vermeld, is ook het totaalbedrag van je boeking. Wij brengen geen boekingskosten of andere transactiekosten in rekening. 

 

Als je via 1daytravel.com een vervoermiddel reserveert, dan weet je zeker dat je precies dezelfde prijs betaalt als rechtstreeks bij de verhuurder. Een bijkomend voordeel is dat je op 1daytravel.com eenvoudig prijzen, locaties en type vervoermiddel kunt vergelijken (en direct online kunt boeken). Heb je gevonden wat je zocht, dan kun je direct online boeken.

 

Je kunt direct online boeken en je hebt een website en service in het Nederlands.

Ja, als je via 1daytravel.com een vervoermiddel reserveert, dan weet je zeker dat je precies dezelfde prijs betaalt als rechtstreeks bij de verhuurder. De totaalprijs die wordt vermeld, is ook het totaalbedrag van je boeking. Wij brengen geen boekingskosten of andere transactiekosten in rekening. 

 

Een bijkomend voordeel is dat je op 1daytravel.com eenvoudig prijzen, locaties en type vervoermiddel kunt vergelijken (en direct online kunt boeken). Heb je gevonden wat je zocht, dan kun je direct online boeken.

 

Je kunt direct online boeken en je hebt een website en service in het Nederlands.

Neem in ieder geval je e-voucher mee. Je kunt deze geprint afgeven of gewoon op je smartphone laten zien. 

 

Daarnaast verlangt het verhuurbedrijf normaal gesproken een geldig rijbewijs of ander identiteitsbewijs. De huurvoorwaarden van de aanbieder kun je op de reserveringspagina nalezen.

Check eerst je spam-box of ongewenste e-mailbox. Het kan zijn dat hij daarin terecht gekomen is. Als hij daar niet in zit, neem dan contact met ons op via mail info@1daytravel.com. We lossen het direct voor je op!

Ja, alle prijzen op 1daytravel.com worden inclusief BTW getoond.

Ja, je kunt op 1daytravel.com veilig betalen. We gebruiken hier de service van Mollie voor. Dit Nederlandse bedrijf is specialist op het gebied van online betalingsverwerking. Alle transacties verlopen via een SSL beveiligde verbinding en 1daytravel.com slaat zelf geen bankgegevens op. 

 

Je kunt bij ons online betalen met iDEAL, Paypal, Mastercard, Maestro en Visa. Er is dus voldoende keuze.

Laat het ons zo snel mogelijk weten, zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Mail naar info@1daytravel.com.

Dit verschilt per verhuurbedrijf. Ieder verhuurbedrijf heeft zijn eigen openingstijden. Juist daarom vermelden wij deze op de persoonlijke profielpagina van het verhuurbedrijf. Je kunt de openingstijden eenvoudig checken door die pagina te bekijken. Je vind hier overigens nog veel meer informatie over de huurder, zoals bijvoorbeeld de huurvoorwaarden. 

Worden er geen openingstijden vermeld? Neem dan contact met ons op.

1daytravel.com
Logo
Nieuwsbrief 1daytravel

Mis geen aanbiedingen meer!

Ben altijd als eerste op de hoogte van scherpe aanbiedingen, bekijk de leukste arrangementen en groepsuitjes en profiteer van nieuwe acties en extra kortingen.