Search
Generic filters
Search in content
Search in excerpt
Exact matches only
Search in title

Wil je je abonnement wijzigen?

Wil je je abonnementsvorm tussentijds wijzigen? Dat kan! Ben je ooit begonnen met het PRO pakket en wil je nu liever verder met het EXCELLENT pakket? Géén probleem, op 1daytravel.com hebben wij flexibiliteit hoog in het vaandel staan.

 

Log in op je account en kies in het menu voor “pakket wijzigen”. Het wijst zich allemaal vanzelf en het is zo geregeld! Stuur je ons liever een e-mail? Ook dat kan. Gebruik dan ons contactformulier. Behalve een bevestiging per e-mail ontvangt je van ons natuurlijk ook een aangepaste factuur (zo nodig een creditfactuur).

 

Wil je je abonnement tijdelijk stopzetten?

Wil je tijdelijk even pauzeren en je profielpagina uitschakelen zodat jouw aanbod niet meer zichtbaar is op 1daytravel.com? Ook dat kan.

 

Log in op je dashboard en kies in het menu voor “Mijn account” en vervolgens voor “Vakantiemodus”. Het wijst zich allemaal vanzelf en het is zo geregeld! Jouw abonnement loop gewoon door en je bepaalt zelf wanneer jouw aanbod e/o jouw profielpagina weer zichtbaar wordt.

 

Wil je je abonnement beëindigen?

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar dat is natuurlijk geen enkel probleem! Wij werken eerlijk en transparant en dat geldt ook voor het beëindigen van een abonnement. Een abonnement kan na het eerste contractjaar per direct beëindigd worden, rekening houdend met een opzegtermijn van 1 maand.

 

Log in op je account en kies in het menu voor “beëindigen”. Het wijst zich allemaal vanzelf en het is zo geregeld! Stuur je ons liever een e-mail? Ook dat kan. Gebruik dan ons contactformulier. Je ontvangt van ons altijd een bevestiging per e-mail.

1daytravel.com
Logo
Nieuwsbrief 1daytravel

Mis geen aanbiedingen meer!

Ben altijd als eerste op de hoogte van scherpe aanbiedingen, bekijk de leukste arrangementen en groepsuitjes en profiteer van nieuwe acties en extra kortingen.