Search
Generic filters
Search in content
Search in excerpt
Exact matches only
Search in title

Kan ik mijn boeking annuleren?

Natuurlijk, geen probleem. Reisplannen en weersverwachtingen kunnen veranderen, dus je kunt jouw boeking in de meeste gevallen gratis annuleren tot 24 uur voor jouw verhuurdag. Dat is het voordeel van boeken op 1daytravel.com! Kijk voor de annuleringsvoorwaarden echter altijd even op de persoonlijke bedrijfspagina van het verhuurbedrijf. De voorwaarden kunnen namelijk afwijken.


Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

Er zijn twee mogelijkheden:


1. Je hebt op 1daytravel.com geboekt


In dat geval kun je je boeking heel eenvoudig wijzigen door in te loggen op jouw persoonlijke 1daytravel-account. De link naar deze afgeschermde omgeving vind je rechts bovenaan de pagina. Aan annuleringen die niet op deze wijze zijn gedaan, kunnen helaas geen rechten worden ontleend, tenzij er een uitdrukkelijke andere schriftelijke bevestiging is gestuurd door het verhuurbedrijf of 1daytravel.com.


2. Je hebt rechtstreeks bij het verhuurbedrijf geboekt.


In dat geval zul je je annulering ook rechtstreeks aan de verhuurder moeten doorgeven. De verhuurder kan je dan exact vertellen hoe het in zijn werk gaat en hoe het wordt afgewikkeld.


Bekijk hier alle overige veel gestelde vragen.

1daytravel.com
Logo
Nieuwsbrief 1daytravel

Mis geen aanbiedingen meer!

Ben altijd als eerste op de hoogte van scherpe aanbiedingen, bekijk de leukste arrangementen en groepsuitjes en profiteer van nieuwe acties en extra kortingen.