Search
Generic filters
Search in content
Search in excerpt
Exact matches only
Search in title

Tips voor het verbeteren van je profielpagina

Heb je inmiddels jouw eigen profielpagina op 1daytravel.com? Fijn, dan gaan we er samen voor zorgen dat je meer boekingen ontvangt en dus meer verdient. Wij brengen jouw verhuurbedrijf onder de aandacht bij de huurders die jijzelf misschien moeilijk bereikt. Aan jou nu de schone taak om een mooie profielpagina op te zetten. Het is niet moeilijk, maar we geven je graag wat tips. Zo worden jouw vervoermiddelen vaker verhuurd.

 

Fotografie

Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden. Goede foto’s is het halve werk. Bijna iedereen wordt aangetrokken door mooie foto’s. De productfoto’s van jouw vervoermiddelen zorgen ervoor of mensen wel of niet direct doorklikken om te boeken. Onderscheid je hiermee van de andere huurders!

 

Een paar tips voor mooie foto’s:

  • Gebruik voor de presentatie van je vervoermiddelen bij voorkeur vrijstaande afbeeldingen met witte achtergrond;
  • Beschik je niet over vrijstaande afbeeldingen, gebruik dan bij voorkeur foto’s met mensen erop (oftewel de gebruikers van jouw vervoermiddelen);
  • Wat zet je op de foto? Zorg voor de juiste hoek en wissel eventueel af met mooie close-ups en details;
  • Heb je de goede setting? Een mooie omgeving of achtergrond is belangrijk. Het geeft meer sfeer (zeker bij groepsuitjes en arrangementen) en komt professioneler over;
  • Zorg voor voldoende licht. Elke goede foto heeft voldoende licht nodig. Maak het liefst gebruik van daglicht, geen flitslicht;
  • Gebruik een goede camera. Met de nieuwste smartphones kun je al hele mooie foto’s maken, maar misschien heb je wel een goede camera die je gebruikt tijdens je vakanties;
 

Pakkende profieltekst

De eerste stap is gemaakt! Je hebt professionele foto’s. Nu gaat men lezen wat je vertelt over jouw bedrijf. De teksten op je profiel geven het laatste zetje. Vertel de lezer over het verhaal achter jouw bedrijf: het concept, jouw assortiment, waar je goed in bent, etc. Om je wat op weg te helpen hier wat inspiratie:

 

  • Hoe lang bestaat jouw bedrijf?
  • Waarom is fietsen, scooteren of steppen zo leuk bij jou in de omgeving of stad?
  • Wat onderscheid jou van je concurrenten (voorwaarden, service, assortiment, prijzen)?
  • Vertel over je personeel, waarom zijn dit toppers?

 

Je hoeft geen roman te schrijven. Met 250 woorden kom je waarschijnlijk een heel eind. Voor onze zoekfunctie is het gebruik van de juiste woorden belangrijk. Gebruik dus minimaal je eigen bedrijfsnaam en enkele namen van je vervoermiddelen (e-bike, kickbike, solex, etc.).

 

Video op je profielpagina

Video is hot! Misschien heb jij zelf inmiddels al wat sfeervolle filmpjes gemaakt die een leuke indruk geven van jouw vervoermiddelen, groepsuitjes of arrangementen die je aanbied. De gemiddelde bezoeker bekijkt deze video’s graag en jij kan de potentiële huurder hier direct een zetje mee in de goede richting geven. Zorg er wel voor dat de video niet te lang is (circa 20 seconden) en dat hij een beetje een aantrekkelijke start en een pakkend slot heeft. Misschien dat je de video zelf wat kunt bewerken, schakel anders een professional in. Het is de investering waard!

 

We hosten de video op ons Youtube kanaal en promoten deze ook op onze sociale media kanalen. Daarnaast plaatsen we de video op je profiel zodat de bezoeker deze direct kan bekijken. Investeer in jezelf, val op en vergroot de kans dat je geboekt wordt!

 

Reviews / beoordelingen

Ook de mening van andere huurders is belangrijk. Verzamel daarom zoveel mogelijk beoordelingen. Goede beoordelingen trekt iemand sneller over de streep! Lees hier waarom zijn reviews zo belangrijk?

 

Jij bent de professional

Met het beeldmateriaal, de teksten en eventueel wat mooie video’s op je profielpagina laat je zien dat jij het verhuren van vervoermiddelen op een gedegen manier aan pakt. Jij bent een betrouwbare verhuurder en bij jouw bedrijf moet men huren!

1daytravel.com
Logo
Nieuwsbrief 1daytravel

Mis geen aanbiedingen meer!

Ben altijd als eerste op de hoogte van scherpe aanbiedingen, bekijk de leukste arrangementen en groepsuitjes en profiteer van nieuwe acties en extra kortingen.