Search
Generic filters
Search in content
Search in excerpt
Exact matches only
Search in title

Huurtarieven en kosten

De tarieven voor het huren van een vervoermiddel variëren per verhuurbedrijf. Iedere verhuurder hanteert namelijk eigen huurtarieven. De tarieven zijn terug te vinden op de persoonlijke bedrijfspagina van het verhuurbedrijf, maar worden ook vooraf getoond bij het boeken van een vervoermiddel.


Zijn de prijzen op 1daytravel.com gelijk aan de prijzen van de verhuurbedrijven?

Ja, als je via 1daytravel.com een vervoermiddel reserveert, dan weet je zeker dat je precies dezelfde prijs betaalt als rechtstreeks bij de verhuurder. De totaalprijs die wordt vermeld, is ook het totaalbedrag van je boeking. Wij brengen geen boekingskosten of andere transactiekosten in rekening.


Een bijkomend voordeel is dat je op 1daytravel.com eenvoudig prijzen, locaties en type vervoermiddel kunt vergelijken (en direct online kunt boeken). Heb je gevonden wat je zocht, dan kun je direct online boeken.


Betaal ik nog extra boekingskosten?

Nee! De totaalprijs die wordt vermeld, is ook het totaalbedrag van je boeking. Wij brengen geen extra boekingskosten of andere transactiekosten in rekening.


Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, alle prijzen op 1daytravel.com worden inclusief BTW getoond.


Bekijk hier alle overige veel gestelde vragen.


1daytravel.com
Logo
Nieuwsbrief 1daytravel

Mis geen aanbiedingen meer!

Ben altijd als eerste op de hoogte van scherpe aanbiedingen, bekijk de leukste arrangementen en groepsuitjes en profiteer van nieuwe acties en extra kortingen.