Search
Generic filters
Search in content
Search in excerpt
Exact matches only
Search in title

Samenwerken met 1daytravel.com

1daytravel.com is een online reserveringsplatform voor het huren van fiets, scooter, boot of ander vervoermiddel tijdens een citytrip of gewoon een weekentje weg in de provincie.

 

We bieden verschillende samenwerkingsmogelijkheden aan en denken graag met je mee over leuke nieuwe mogelijkheden. Voor verhuurbedrijven bieden we een platform voor het aantrekken van nieuwe klanten. Daarnaast werken we graag samen met (travel) bloggers en er zijn mogelijkheden om je aan te sluiten bij ons affiliate-programma.

 

Bloggers

Als (travel) blogger ben je een ervaren reiziger. Je beschikt over veel kennis, tips en persoonlijke ervaringen over de steden (en/of provincies) die je al hebt bezocht. Onze bezoekers willen graag weten waar die leukste straatjes en wijken zijn, welke bezienswaardigheden ze moeten bezoeken, waar je lekker kunt eten, fijn kunt winkelen of gewoon heerlijk kunt genieten van de vrije natuur. En dat misschien wel op een ter plekke gehuurde fiets of scooter… Jouw persoonlijke reiservaringen kunnen een welkome inspiratiebron zijn voor onze bezoekers!

 

Ben jij een enthousiaste blogger en vind je het leuk om eens via ons een fiets, scooter of ander vervoermiddel te huren? Neem dan contact met ons op via marketing@1daytravel.com en vertel ons iets over jezelf. Hoeveel volgers heb je, wat voor verhaal zou je willen schrijven, waar zou je willen huren? Wij staan hier zeker voor open!

 

Samenwerking op basis van een productreview of winactie?

We staan dus zeker open voor leuke samenwerkingen met mooie blogs of tijdschriften. Hiervoor zijn bijvoorbeeld ook mogelijkheden zoals een productreview of het opzetten van een winactie. In verband met de vele aanvragen, moeten we helaas wel selectief te werk gaan.

 

Ben je benieuwd of er op dit moment mogelijkheden zijn voor een samenwerking? Neem dan contact op met onze afdeling Marketing via marketing@1daytravel.com

1daytravel.com
Logo
Nieuwsbrief 1daytravel

Mis geen aanbiedingen meer!

Ben altijd als eerste op de hoogte van scherpe aanbiedingen, bekijk de leukste arrangementen en groepsuitjes en profiteer van nieuwe acties en extra kortingen.