Search
Generic filters
Search in content
Search in excerpt
Exact matches only
Search in title

Over 1daytravel.com

Een fiets huren in Amsterdam of op een gehuurde scooter door Drenthe? Als je op citytrip bent of gewoon een actief weekendje fietsen in de provincie hebt gepland, dan mag het vinden van een betrouwbaar verhuurbedrijf geen obstakel zijn waar je veel tijd aan kwijt bent.

 

Op 1daytravel.com vind je alle verhuurbedrijven van Nederland overzichtelijk op een rijtje. Je vergelijkt eenvoudig de prijzen en boekt direct online jouw perfecte fiets, scooter of step. Maar ook voor het huren van bijvoorbeeld een E-chopper, Segway of sloep ben je bij ons aan het juiste adres. Je huurt bij ons heel eenvoudig de meest uiteenlopende vervoermiddelen voor een gezellig dagje weg!

 

Ben je voor een familieweekend, een vrijgezellendag of teamuitje op zoek naar een origineel groepsuitje of arrangement? Ook deze vind je op 1daytravel.com.

 

Online boekingsplatform voor verhuurbedrijven

1daytravel.com is hét online boekingsplatform voor verhuurbedrijven. Ga je op vakantie of zomaar een weekendje weg en wil je van tevoren een vervoermiddel boeken? Wij zorgen ervoor dat jouw reservering terecht komt bij het verhuurbedrijf, zodat de fiets, scooter of e-step voor je klaarstaat op de door jou gewenste dag. Voordat je de deur uitstapt, heb je prijzen vergeleken, geboekt en betaald. Alles vooraf geregeld vanachter je computer of onderweg op je mobiel of tablet. Makkelijk, toch?

 

1daytravel.com is onderdeel van FORTEM Concepts B.V. Wij exploiteren diverse thematische internetportals / platforms. Achter 1daytravel.com staat een dynamisch team van online marketing- en IT-specialisten.
1daytravel.com
Logo
Nieuwsbrief 1daytravel

Mis geen aanbiedingen meer!

Ben altijd als eerste op de hoogte van scherpe aanbiedingen, bekijk de leukste arrangementen en groepsuitjes en profiteer van nieuwe acties en extra kortingen.