Search
Generic filters
Search in content
Search in excerpt
Exact matches only
Search in title

Fietsroutes Nederland

Fietsroutes Nederland

De leukste fietsroutes van Nederland

Ontspannen fietsen door de vrije natuur of op Citytrip in een leuke stad. In alle steden en provincies van Nederland zijn er vele fraaie plekjes te vinden, die met de fiets goed bereikbaar zijn. Talloze kilometers aan fietspaden laten je genieten van afwisselende landschappen, prachtige natuurgebieden en interessante steden of dorpen.

Fietsroutes Noord-Brabant

Stap op de fiets en ga op pad in Noord-Brabant. Stippel je eigen route uit of laat je inspireren door één van de themaroutes. En vergeet tussendoor vooral niet om af te stappen!

Noord-Brabant is zeer geschikt om per fiets te verkennen. Door de stad, over de heide, door bossen en langs sfeervolle dorpjes. Met het fietsroutenetwerk, dat over de hele provincie is uitgestippeld, bepaal je zelf de route en afstand van je fietstocht. Ieder knooppunt heeft een paneel met een routekaart, zodat je je route altijd kunt aanpassen. Bekijk fietsroutes Noord-Brabant

De mooiste fietsroutes van de Veluwe

Houd je van bossen, zandverstuivingen, heidevelden of toch meer van meren? De Veluwe is met haar prachtige flora en fauna van alle markten thuis. Het prachtige en afwisselende landschap staat garant voor vele uren fietsplezier. Je vind er je indrukwekkende fietsroutes over de Veluwe, variërend van relatief korte routes tot tochten van tientallen kilometers.

Op 1daytravel.com zijn de mooiste fietsroutes voor je geselecteerd. Ze brengen je naar de leukste plekjes van de Veluwe.

Fietsroutes door de Kop van Noord-Holland

Langs de kust of door de polder; in de Kop van Noord-Holland vind je verrassende fietsroutes. Door middel van het fietsknooppuntennetwerk kun je zelf je route vinden. Maar ook op 1daytravel.com vind je verschillende interessante fietsroutes, zoals prachtige routes door de duinen en routes dwars door de verschillende dorpen. Onderweg zijn er leuke afstapmomenten waar je even kunt bijkomen van je fietstocht. Bekijk fietsroutes Noord-Holland.

Fietsroutes Midden-Limburg voor een fijne fietsvakantie

Wie denkt dat Limburg alleen uit heuvels bestaat, heeft het mis. Midden in Limburg kun je vlak fietsen in een zeer gevarieerde omgeving. Het ene moment fiets je door de bosrijke natuur en het ander moment kom je door één van de typisch Limburgse dorpjes.

Midden-Limburg heeft een uitgebreid fietsknooppuntennetwerk van zo’n 1.000 kilometer met genummerde knooppunten. Dit eenvoudig bewegwijzerde systeem sluit aan op het Duitse- en Belgische netwerk. Uniek, want het maakt een Belgisch biertje en ‘Deutsche Kuchen’ op één middag haalbaar. Indien nodig zetten pontjes je de Maas over. Een groot deel van de routes zijn autovrij. Bekijk fietsroutes in Limburg.

Fietsen in de mooiste regio’s

Nederland heeft je als fietser veel te bieden. Juist door de kleine schaal fiets je zo van het ene landschapstype over in het andere. Bekijk per provincie de fietsmogelijkheden en vind enkele aansprekende fietsroutes.

Plan direct de leukste fietstocht en huur jouw favoriete fiets!

Wil je graag een fiets huren om lekker door Amsterdam, Friesland of het Limburgse land te fietsen? Op 1daytravel.com vind je het grootste aanbod aan fietsverhuurbedrijven overzichtelijk op een rijtje. Download, voordat je opstapt, eerst even een interessante fietsroute en je hebt urenlang fietsplezier!

 

1daytravel.com
Logo
Nieuwsbrief 1daytravel

Mis geen aanbiedingen meer!

Ben altijd als eerste op de hoogte van scherpe aanbiedingen, bekijk de leukste arrangementen en groepsuitjes en profiteer van nieuwe acties en extra kortingen.